12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportPSG s-a calificat în optimile Champions League

PSG s-a calificat în optimile Champions League

PSG a reuşit a patra sa victorie consecutivă în Grupa A, 1-0 cu FC Bruges, într-un meci în care belgienii au ratat un penalty. Parizienii nu au pierdut acasă în faza grupelor în 23 de partide, obţinând 18 victorii şi 5 egaluri.

Real Madrid a reuşit scorul serii, 6-0 cu Galatasaray, la care atacantul român Florin Andone a jucat doar în prima repriză la formaţia turcă. Rodrygo, la doar 18 ani, a realizat o triplă, Benzema o dublă, celălalt gol fiind reuşit de Sergio Ramos.

Tottenham a surclasat-o pe Steaua Roşie, chiar la Belgrad, cu 4-0, golurile fiind marcate de Lo Celso, Son (două) şi Eriksen.

Atalanta a obţinut primul său punct în Champions League, după 1-1 la Bergamo cui Manchester City, la capătul unui meci cu multe evenimente. ”Cetăţenii” au deschis scorul prin Sterling şi au ratat un penalty înainte de pauză prin Gabriel Jesus. Atalanta a egalat după pauză prin Pasalic şi a avut şansa victoriei pe final, după ce portarul de rezervă Bravo a fost eliminat (81), iar în poartă a intrat fundaşul Kyle Walker.

Meciul, de la Zagreb, dintre echipa locală Dinamo şi Şahtior Doneţk a avut un finala dramatic, cu patru goluri marcate pe final. Campioana Ucrainei a deschis scorul, Dinamo a egalat, iar în ultimele zece minute, când echipele erau reduse la zece oameni, a marcat de două ori şi se părea că va obţine victoria. Junior Moraes (90+3) a redus din diferenţă, iar Tete (90+8 – penalty) a marcat golul egalării în ultimele secunde ale timpului adiţional.

Bayer a obţinut primele sale puncte în grupă, după 2-1 cu Atletico Madrid.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă