12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportQuique Setien: Ieri mă plimbam pe lângă vaci, azi antrenez cei mai...

Quique Setien: Ieri mă plimbam pe lângă vaci, azi antrenez cei mai buni jucători din lume

“Nici în cele mai frumoase vise nu mi-aş fi putut închipui să mă aflu aici”, a recunoscut Quique Setien.

Tehnicianul a spus că a venit la Barcelona pentru “a câştiga tot ce se poate”, însă acest lucru trebuie să se întâmple “jucând bine”. El a menţionat că nu va renunţa la filosofia fotbalului ofensiv inspirat de Johan Cruyff, care în opinia sa este mai importantă decât rezultatele.

Setien are un contract valabil până în vara anului 2022 cu Barcelona. Tehnicianul de 61 de ani a antrenat-o ultima oară pe Betis Sevilla, aceasta fiind cea mai importantă formaţie pe care a pregătit-o până acum.

Preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, a spus: “Felul său de a antrena este cel care place Barcei: încearcă să aibă mingea, este mereu atent la formă (…).”

“Contractul lui Setien este valabil până în iulie 2022, dar cum anul viitor sunt alegeri, dispune de o clauză care spune că noul preşedinte va putea schimba antrenorul”, a indicat Bartomeu.

Valverde a fost demis în condiţiile în care Barca este lider în La Liga.

Eşecul din semifinalele Supercupei Spaniei, în faţa lui Atletico Madrid (2-3), a grăbit luarea deciziei în privinţa lui Valverde, al cărui post s-a mai aflat în pericol şi la sfârşitul sezonului trecut, după eliminarea în faţa lui Liverpool în semifinalele Ligi Campionilor.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă