Foto Arhiva

Foto Arhiva

Răducioiu i-a răspuns lui Burleanu după ce şeful FRF l-a numit şomer. "Răzvan, nu e o ruşine..."

Florin Răducioiu (47 de ani), fost internaţional şi cel care îi e alături lui Ionuţ Lupescu în încercarea acestuia de a deveni preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, i-a dat replica şefului FRF, Răzvan Burleanu, într-o declaraţie pentru ProSport.

Rl online 0 comentarii

"Răspunsul meu pentru Răzvan Burleanu!

Răzvan, îţi transmit că nu sunt şomer, am chiar două joburi şi o viaţă frumoasă. Nu e însă o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atâtea mii de oameni în Romania care nu-şi pot găsi de muncă şi sunt amărâţi. Nu toţi au avut şansa să fie angajaţi de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamaţi.

O ruşine este să profiţi de funcţia pe care o ai să arunci cu noroi în oameni care au făcut ceva pentru ţara asta. Poate şi tu te-ai bucurat la golurile mele. Aveai 10 ani şi sper că pe atunci iubeai fotbaliştii români care jucau pentru România. Eu nu sunt aşa iscusit ca tine la vorbe, dar vreau să-ţi zic că nu e frumos ce faci.

Tu ai vrut să ne jigneşti pe noi, cei care am făcut fotbal. Am jucat mai bine sau mai prost, dar tot timpul din suflet. Generaţia care a bucurat milioane de români nu merită să fie jignită. Cu atât mai mult de către preşedintele Federaţiei de Fotbal, a cărei emblemă am purtat-o pe tricoul tricolor", a spus în exclusivitate Florin Răducioiu pentru ProSport.

Ieri, într-o conferinţă de presă, Răzvan Burleanu a comentat ironic faptul că majoritatea foştilor mari fotbalişti îl susţin pe Ionuţ Lupescu pentru postul de preşedinte FRF: "Am văzut anumite persoane care sunt susţinători vehemenţi (n.red. - ai lui Ionuţ Lupescu), dar aceste persoane sunt fără angajamente, fără contracte de muncă.

Vorbim de domnul Ganea, de domnul Prunea, de domnul Kassai, de domnul Răducioiu... nu ştiu cum se face, dar atunci când apar alegeri la nivel de federaţie imediat se coagulează un grup de persoane lipsite de locuri de muncă şi încearcă să clameze diferite obiective înalte de salvare a fotbalului românesc".

Comentarii

loading...