13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportRafa Nadal, forfait la Laver Cup

Rafa Nadal, forfait la Laver Cup

Nadal, care a jucat în două meciuri la simplu sâmbătă şi unul la dublu, a acuzat o inflamaţie la o mână, astfel încât nu va disputa partida de dublu, alături de Roger Federer.

”Am o inflamaţie la mână şi am nevoie de repaus. Am trăit momente fantastice aici, la Laver Cup, şi sunt foarte trist că nu mai pot juca duminică”, a spus Nadal.

Spaniolul va fi înlocuit cu grecul Stefanos Tsitsipas, care va juca alături de Federer, contra perechii americane John Isner/Jack Stock.

Victoriile reuşite sâmbătă de tenismanul elveţian Roger Federer şi cel spaniol Rafael Nadal au consolidat avantajul echipei Europei cu 7-5 în faţa selecţionatei mondiale, în competiţia masculină Laver Cup.

Nadal, numărul doi mondial, l-a întrecut pe canadianul Milos Raonic (24 ATP) cu 6-3, 7-6 (7/1).

Federer (3 ATP), puternic susţinut din tribune, a dispus cu 6-7 (5/7), 7-5, 10-7 de australianul Nick Kyrgios.

Americanul John Isner egalase anterior situaţia la general, prin victoria în faţa germanului Alexander Zverev, cu 6-7 (2/7), 6-4, 10-1.

Selecţionata Europei, antrenată de celebrul Bjorn Borg, a câştigat primele două ediţii ale competiţiei.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă