Răsturnare de situație la Viitorul. Gabriel Iancu rămâne în Liga 1

Răsturnare de situație la Viitorul. Gabriel Iancu rămâne în Liga 1

Chiar dacă era pe punctul de a se transfera în zona arabă, golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut, Gabriel Iancu, şi-a prelungit contractul cu Viitorul Constanţa până în vara anului 2022, a anunţat clubul de la malul mării pe site-ul său oficial.

Rl online 0 comentarii

În vârstă de 26 de ani, Iancu a reuşit numai puţin de 20 de goluri şi 8 pase decisive pentru formaţia constănţeană în sezonul trecut, în toate competiţiile, iar în acest campionat a marcat un gol în trei meciuri jucate.

„Cum am spus şi acum două meciuri, gândul îmi stă doar la Viitorul, dacă va veni ceva pe parcurs vom vedea. Mă bucur foarte mult că am semnat din nou şi sper să fie cu noroc”, a declarat Iancu.

Tot miercuri, FC Viitorul a anunţat că l-a transferat pe mijlocaşul spaniol Ion Gaztanaga Arrospide şi le-a prelungit până în vara anului 2024 contractele celor şase jucători componenţi ai echipei naţionale Under-21: Virgil Ghiţă (noul căpitan al naţionalei de tineret), Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Alexandru Măţan, Carlo Casap şi George Ganea. 

Comentarii

loading...