FOTO: prosport

FOTO: prosport

Răzvan Burleanu: Am îndoieli că Liga 1 se poate termina pe teren

Răzvan Burleanu, președintele FRF, este îngrijorat de numărul mare de fotbaliști din Liga 1 infectați cu Covid-19.

Petronel Tudor 0 comentarii

Răzvan Burleanu este de părere că reprezentanții cluburilor de fotbal din Liga 1, împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal, ar trebui să discute despre oprirea unui sezon competițional semi-blocat de infectările în rândul fotbalișilor și antrenorilor.

“Am îndoieli că Liga I se mai poate termina pe teren protejând integritatea competiţiei şi sănătatea tuturor participanţilor. Despăguburi, acestea ar putea fi suportate de LPF, dacă sunt rezerve, prin împrumuturi sau direct de către club. Cred că cluburile de Liga I ar trebui să discute despre oprirea acestui sezon competiţional sau cel puţin a play-out-ului. Altfel nu vom putea să amânăm la nesfârşit sfârşitul acestui sezon competiţional.”, a spus Răvan Burleanu într-o intervenție la Digi24.

Președintele Federației Române de Fotbal a adăugat că „fotbalul românesc este în stare de urgență” și că s-a ajuns la această situație nedorită de meciuri amânate din cauza infectărilor pentru că protocoalele și regulile nu au fost respectate de toate cluburile din Liga 1.

Comentarii

loading...