20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportRB Leipzig, calificată în "sferturile" Champions League

RB Leipzig, calificată în “sferturile” Champions League

RB Leipzig se impusese şi în prima partidă, de la Londra, cu 1-0.

Austriacul Marcel Sabitzer (10, 21) şi Emil Forsberg (87) au adus o victorie meritată în faţa unei formaţii care a fost departe de nivelul demonstrat în sezonul trecut.

Căpitanul echipei din Leipzig a deschis scorul în minutul 10, cu un şut de la circa 20 de metri, la care portarul Lloris nu a reuşit să ajungă. Sabitzer a majorat avantajul gazdelor (21), marcând cu capul din centrarea lui Angelino, la colţul scurt, cu toată opoziţia lui Lloris.

RB Leipzig a fost periculoasă şi prin Werner (28), dar Lloris a blocat, iar apoi Dier a degajat.

Echipa antrenată de Mourinho a avut o singură oportunitate notabilă în prima parte, prin Lo Celso (41), şutul său fiind respins de portarul maghiar Gulacsi.

Tottenham a ratat o singură ocazie bună de a marca în repriza secundă, prin Alli (74), care l-a ţintit pe Gulacsi, la centrarea lui Lucas Moura.

RB Leipzig a încheiat conturile în minutul 87, prin suedezul Forsberg, la puţine secunde de la intrarea sa pe gazon, scandinavul marcând după o minge pe care apărarea oaspete nu a reuşit să o respingă.

Meciul de pe RB Arena s-a desfăşurat cu spectatori.

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă