6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportReal Madrid dezminte oferta de 310 milioane euro pentru Neymar

Real Madrid dezminte oferta de 310 milioane euro pentru Neymar

Postul spaniol de televiziune TVE a anunţat luni că deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor a făcut o ofertă grupării pariziene pentru achiziţionarea lui Neymar, cel mai scump fotbalist al plantei, căruia PSG i-a achitat anul trecut clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro, pentru a-l putea aduce pe Parc des Princes.

“Având în vedere informaţiile transmise de TVE cu privire la o presupusă ofertă a lui Real Madrid pentru PSG şi jucătorul său Neymar, Real Madrid CF precizează că această informaţie este complet falsă”, a precizat clubul madrilen într-un comunicat.

“Real Madrid nu a făcut nicio ofertă clubului PSG sau jucătorului”, a adăugat câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Champions League.

Neymar se află în prezent în Rusia alături de naţionala Braziliei, care luptă pentru câştigarea celui de-al şaselea său titlu de campioană mondială.

 

”Nu-mi pasă de critici”, a precizat Neymar după ce a fost acuzat de simulări

 

Vedeta echipei Braziliei, Neymar, a afirmat că nu ia în seamă criticile lansate la adresa sa, după meciul cu Mexic (2-0), din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, afirmând că “sunt doar o tentativă în plus” de a-l ”destabiliza”.

“Ochoa este un mare portar, dar eu nu abandonez niciodată, sunt brazilian. Este un gol de percepţie, de voinţă, m-am smuls dintre ei şi am trimis mingea în poartă”, a caracterizat Neymar golul marcat pentru Selcao, prin care a deschis scorul în meciul cu Mexicul.

”În privinţa criticilor la adresa mea, cred că nu sunt decât o tentativă în plus de a mă destabiliza decât altceva. Nu-mi pasă de critici, iar de cele din presă nici atât nu mă ocup. Eu nu am vorbit cu presa la ultimele două meciuri, întrucât nu vreau polemici, prea multă lume se inflamează. Nu vreau să mă fac remarcat altfel decât pe teren, pentru că sunt un jucător”, a spus Neymar.

“Progresez, ştiam că am nevoie de ritm şi m-am simţit mai bine. Sunt foarte bucuros nu doar pentru mine, ci pentru toată echipa, pentru eforturile depuse. Trebuie să învăţăm să suferim. A fost un meci dificil, cunoşteam calitatea adversarului, dar sunt fericit pentru victoria echipei”, a adăugat Neymar.

Selecţionata Braziliei s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins reprezentativa Mexicului cu scorul de 2-0 (0-0), luni, la Samara, în optimile de finală.

Selecao s-a impus prin golurile marcate de Neymar (51) şi Roberto Firmino (88), iar în sferturi va întâlni Belgia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă