13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportRednic, sfat pentru Contra la Națională

Rednic, sfat pentru Contra la Națională

“Eu cred că Cosmin Contra a urmărit să aibă rezultate în această perioadă. Mă gândesc că cineva i-a anunţat pe jucători ce se întâmplă în celelalte meciuri. Eu vreau să reţin părţile pozitive care în meciul ăsta s-au văzut, mai ales în prima repriză, cu o bună posesie, prezenţă în careul advers. Acestea sunt lucrurile care rămân. Eu reţin atitudinea pe care o avut o jucătorii, atitudine pe care nu au avut-o la început. Eu cred că el a fost preocupat de rezultate, pentru că asta îl ţine pe un antrenor. Eu cred că punctele astea pozitive ne dau speranţe pentru calificarea la campionatul european. Sunt multe lucruri pozitive. Eu mi-aş fi dorit să rişte mai mult cu jucătorii de la Under 21, trebuia să dea mai mult credit celor tineri, măcar 2-3 la fiecare meci ar fi fost bine”, a declarat Rednic.

România a terminat pe locul doi în grupa de la Liga Naţiunilor, dar a picat în urna a IV-a pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020, şi are astfe şanse să întâlnească adversari mai dificili.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă