23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportRestart în Liga 1: Principalele favorite pentru câștigarea titlului în sezonul 2020/2021

Restart în Liga 1: Principalele favorite pentru câștigarea titlului în sezonul 2020/2021

În primă etapă a Ligii 1 s-au înregistrat următoarele rezultate:
FC Argeș – FC Botoșani 2-3
Viitorul – UTA Arad 1-1
Sepsi – Universitatea Craiova 0-1
Astra – FCSB 0-3
Poli Iași – Chindia 1-0
Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 2-1
Dinamo – Hermannstadt 1-1

Primul eșalon al fotbalului românesc pare să propune o dispută cu adevărat spectaculoasă în această ediție de campionat. FCSB a avut, de departe, cea mai clară victorie, deși întâlnea un adversar, care pe foaie trebuia sa fie periculos și este lider al clasamentului în acest moment, însă situația roș-albaștrilor nu pare să fie una atât de bună pe cât o indică scorul de 3-0 înregistrat în fața Astrei.

Giurgiuvenii au probleme cu salariile, iar mai mulți jucători se gândesc numai la plecare. Denis Alibec este dorit atât de Dan Petrescu la CFR Cluj, cât și de fostul său antrenor Marius Șumudică, actualmente tehnicianul celor de la Gaziantep. Dacă va alege să meargă în Turcia, Alibec va putea fi coleg cu Toșca, Maxim și Junior Morais.

Ilie Dumitrescu a semnalat însă că principala problemă a FCSB-ului este lipsa fundașilor centrali.
“Poți să-l bagi pe Moruțan fundaș central, poți să bagi pe cine vrei tu, pe al doilea portar, dacă n-ai vreo soluție. FCSB e descoperită în zona fundașilor centrali, deci trebuie să se facă transferuri acolo.
Se păcălesc singuri. Ai nevoie de fundași centrali! În rest, ești acoperit. Mijlocul arată bine. Ovidiu Popescu foarte bine, Olaru, îți intră și Moruțan foarte bine, Tănase arată bine. Man, Coman, foarte bine. La un moment dat, o să se ridice la nivelul lor Petre, Buziuc și Buș”, a declarat fostul internațional la Fotbal Club.

La casele de pariuri, CFR Cluj este principala favorită, operatorii online licențiați la ONJN oferind clienților noi bonusuri de bun venit cuprinse între 300 și 550 RON, conform acestui top.

Acestea sunt cotele oferite de agenții pentru câștigătoarea sezonului 2020/2021 de Liga 1:
1. CFR Cluj @ 2.30
2. Universitatea Craiova @ 3.00
3. FCSB @ 5.50
4. Viitorul Constanța @ 15
5. FC Botoșani @ 25

FCSB este atât de slab cotată și pentru că în zilele acestea se vorbește intens despre transferul lui Dennis Man, pentru care patronul Gigi Becali a stabilit o sumă minimă, conform impresarei Anamaria Prodan:

“Patronul nu e de acord cu suma de la ȚSKA Moscova pentru Man. Nu lasă sub 15 milioane de euro. Gigi are 10-11 milioane garantate pentru Man în acest moment. Sunt echipe care dau banii ăștia pe el”, a declarat Anamaria Prodan la PRO X.

În plus, finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că va vinde toți jucătorii de top dacă echipa sa nu va accede în grupele Europa League.

Situația nu este una deloc roz nici în curtea campioanei României, care i-a pierdut în această vară pe George Țucudean, Giedrius Arlauskis, Cristi Manea, Jesus Fernandez, Lacina Traore și pe Damjan Djokovic.

CS U Craiova are de câștigat de pe urma problemelor cu care se confruntă contracandidatele la titlu, însă rămâne de văzut dacă echipa condusă de Cristiano Bergodi va putea face față statului de favorită.

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă