10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportRogers Cup: Sharapova, OUT din primul tur

Rogers Cup: Sharapova, OUT din primul tur

Kontaveit s-a impus după un meci care a durat două ore şi 41 de minute.

Sharapova, fostă numărul 1 mondial, a jucat puţine meciuri în ultima perioadă, din cauza unei accidentări suferite la umăr, la finalul lunii ianuarie.

Rusoaica a abandonat meciul din primul tur de al Wimbledon, ultimul turneu la care jucase anterior. Ea s-a retras de pe teren la scorul de 4-6, 7-6 (4), 5-0 pentru franţuzoaica Pauline Parmentier.

La Toronto, în turul al doilea, Kontaveit va evolua cu americnca Venus Williams, locul 56 WTA, sau cu spaniola Carla Suarez Navarro, locul 26 WTA.

Într-un alt meci din primul tur, britanica Johanna Konta, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 13, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de ucraineanca Daiana Iastremska, locul 33 WTA.

Sportiva de 19 ani s-a impus după un meci de o oră şi 20 de minute şi va evolua în manşa a doua cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 39 WTA, sau cu italianca Camila Giorgi, locul 52 WTA.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă