Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România participă cu 27 de sportivi la Europenele de la Baku

România participă cu 27 de sportivi la Europenele de la Baku

România va participa cu o delegaţie formată din 27 de sportivi la cea de-a 11-a ediţie a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică, pentru juniori şi seniori, care va avea loc la Baku (Azerbaidjan), în perioada 24-26 mai.

Rl online 0 comentarii

Loturile de juniori, format din 12 sportivi, şi de seniori, alcătuit din 15 gimnaşti, au plecat marţi dimineaţa spre Azerbaidjan.

La juniori vom fi reprezentaţi de Daniel Ţavoc, Selena Sotânga, Daria Mihaiu, Mirela Frâncu, Claudia Gheorghe, Catinca Geamănu, Darius Branda, Ebru Gheneghez, Leonard Manta, Victoria Scupra, Cătălina Straliciuc şi Ioana Calenici.

În competiţiile seniorilor vor concura Marian Broţei, Mihai Popa, Gabriel Bocşer, Dacian Barna, Ştefan Huştea, David Gavrilovici, Teea Milea, Flavia Sentea, Sandra Dincă, Steliana Stoenescu, Sarmiza Niculescu, Szofia Meszar, Andreea Bogati, Bianca Becze şi Isabela Dumitraşcu.

Staff-ul le cuprinde pe Mădălina Cioveie (antrenor), Alexandra Ghezea (antrenor), Petra Teleman (asistent medical), Cristiana Spînu (arbitru), Mariana Mezei (arbitru), Maria Fumea (şef echipă), Simona Amânar (şef de delegaţie) şi Alina Drăgan, în calitate de vicepreşedinte al Comitetului Tehnic UEG.

La ediţia trecută a Europenelor, desfăşurată în 2017, la Ancona (Italia), România a cucerit la juniori patru medalii, aur la grup, argint pe echipe şi bronz la individual masculin şi trio. La seniori, bilanţul a fost de trei medalii de aur, la echipe, trio şi grup, şi trei de bronz, la trio, aero dance, şi la perechi mixte.

Comentarii

loading...