8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportRomânia, trei medalii de aur la Mondialul de lupte pe plajă

România, trei medalii de aur la Mondialul de lupte pe plajă

Potrivit Federaţiei Internaţionale de Lupte, Ştefania Priceputu (cat. 50 kg), Georgiana Filip (60 kg) şi Adina Popescu (70 kg) au obţinut medaliile de aur, iar Diana Vlăsceanu (cat. +70 kg) a cucerit argintul, după ce a fost învinsă în finală. Învingătoarele au primit fiecare câte 1.000 de franci elveţieni, iar finalistele câte 500.

Româncele domină această disciplină a luptelor, ele câştigând patru medalii de aur la Mondialele desfăşurate anul trecut la Dalyan.

Succesele din Portugalia sunt unele de bun augur în perspectiva Campionatelor Europene de lupte care vor debuta săptămâna viitoare la Sala Polivalentă din Bucureşti.

La masculin, doi români au pierdut meciurile pentru medaliile de bronz, Ştefan Ionuţ Coman la cat. 70 kg, iar Mădălin Mînzală la cat. 80 kg.

România a participat cu nouă sportivi la competiţia de la Chaves, ceilalţi fiind Gheorghe Constantin, Mihai Palaghia şi Rareş Chintoan.

Următoarea etapă a circuitului Beach Wrestling World Series va avea loc pe 10-11 mai, la Rio de Janeiro. Punctele acumulate la Chaves şi Rio vor determina ţările şi sportivii calificaţi la Jocurile Mondiale pe plajă din luna octombrie.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă