12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportRonaldo ar putea ajunge la Juventus pentru un salariu de 30 de...

Ronaldo ar putea ajunge la Juventus pentru un salariu de 30 de milioane de euro

Gruparea torineză se pregăteşte să se despartă de argentinianul Gonzalo Higuain şi doreşte să aducă în locul acestuia un atacant de top, iar alesul este Cristiano Ronaldo. Oficialii clubului torinez i-au contractat deja pe omologii lor de la Real Madrid, pentru a încerca să negocieze transferul, adaugă publicaţia madrilenă.

Conform Marca, “Bătrâna Doamnă” este dispusă să achite 120 milioane euro în schimbul internaţionalului portughez, căruia îi oferă un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 30 milioane euro.

“Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, l-a sunat de mai multe ori pe Cristiano, care va împlini 34 de ani în februarie, iar conexiunea este totală. Nu banii sunt cei care îl mişcă pe Ronaldo, ci respectul. Juventus a pus Torino la picioarele sale, nu vede în niciun fel presupusul declin şi i-a prezentat o nouă provocare într-un fotbal atât de competitiv şi profesionalizat precum cel italian: provocarea de a câştiga Champions League în tricoul bianconero”, scrie Marca.

Cotidianul italian Tuttosport acordă la rândul său spaţii largi posibilului transfer al lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

După cum a anunţat recent presa spaniolă, relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a ajuns într-un punct critic după ce conducătorul clubului spaniol a refuzat de mai multe ori să-i mărească salariul portughezului, estimat la 20 milioane euro pe an.

De serviciile lui Cristiano Ronaldo mai sunt interesate cluburile Paris Saint-Germain şi Manchester United. 

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă