Ruben de la Barrera nu mai are viitor la Constanța. Tehnicianul spaniol a fost demis

Ruben de la Barrera nu mai are viitor la Constanța. Tehnicianul spaniol a fost demis

Viitorul Constanţa, gruparea patronată de Gică Hagi, a anunțat rezilierea de comun acord a contractului cu Ruben de la Barrera, antrenorul spaniol instalat în luna august a acestui an.

Rl online 0 comentarii

„FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare”, este comunicatul publicat pe site-ul oficial al grupării de la malul mării.

Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniolul vine la două zile după ce Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în faţa echipei Dinamo, cu scorul de 3-0, în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.

Conducerea grupării constănţene menţionează că va anunţa în cel mai scurt timp componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare.

Comentarii

loading...