16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportRugby: Australia a zdrobit Uruguayul. ''Cangurii'', aproape calificați în sferturile Mondialului

Rugby: Australia a zdrobit Uruguayul. ”Cangurii”, aproape calificați în sferturile Mondialului

A fost o partidă dominată de la un cap la altul de ”canguri” care nici nu au forţat foarte tare, experienţa acestora fiind covârşitoare atât în fazele de atac cât şi în defensivă.

Obţinând şi punctul bonus ofensiv datorită celor şapte eseuri reuşite, Wallabies a preluat şefia clasamentului grupei cel puţin până la partida dintre Ţara Galilor şi Fiji.

Dane Haylett-Petty (2), Jordan Petaia, Tevita Kuridrani (2), Will Genia şi James Slipper au reuşit eseurile australienilor, cinci fiind transformate de Christian Lealiifano.

Uruguay a izbutit un eseu prin Manuel Diana, transformat de Felipe Berchesi, acesta din urmă concretizând şi o lovitură de penalitate.

”Cangurii” au acumulat 11 puncte, fiind urmaţi de Ţara Galilor (9 pct), Fiji (7 pct), Georgia (5 pct) şi Uruguay (4 pct).

Următorul meci va fi cel dintre galezi şi fijieni, pe 9 octombrie, tot la Oita.

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă