19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportRușine maximă la Rapid, înfrângere în fața unei echipe promovată din Liga...

Rușine maximă la Rapid, înfrângere în fața unei echipe promovată din Liga 3

Rapid București a furnizat bomba etapei din Liga 2 după ce pierdut cu ACS Comuna Recea, echipă pe care a condus-o până în minutul 67.

Meciul a fost unul intens, cu faze de ambele porți, gazdele ratând în minutul 18, prin portarul Alin Bota, deschiderea scorului, lovitură de a 11 metri irosită.

Rapid a punctat după mai puțin de 60 secunde prin Cătălin Hristei și părea că are totul sub control până la jumătatea reprizei secunde, atunci când Marius Coman a egalat.

Fotbaliștii de la ACS Comuna Recea, fără punct obținut până acum în Liga 2, s-au aruncat în atac și cu 10 minute înainte de final au obținut o nouă lovitură de la 11 metri, de data aceasta transformată în gol de Marius Coman.

Rapid București pleacă fără punct de pe terenul unei nou-promovate, spre dezamăgirea fanilor care au însoțit echipa, și alunecă până pe locul 3 în clasament, poziție pe care o poate pierde dacă Dunărea Călărași câștigă meciul restanță, situație în care ar urca pe ultima poziție a podimului.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă