Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ruştu Recber, portarul de legendă al Turciei, în stare critică

Ruştu Recber, portarul de legendă al Turciei, în stare critică

Starea de sănătate a lui Ruştu Recber, fostul portar al naţionalei de fotbal a Turciei şi al echipei FC Barcelona, internat sâmbătă din cauza infectării la virusul Covid-19, s-a agravat serios şi acesta luptă pentru viaţa sa, conform presei turceşti.

Rl online 0 comentarii

Conform ziarului Milliyet, Ruştu, 46 ani, a fost contagiat de soţia lui, Isil, care a anunţat pe Instagram îmbolnăvirea fostului fotbalist. Isil a revenit săptămâna trecută din SUA şi nu a urmat recomandările pentru evitarea răspândirii virusului Covid-19. În loc să rămână două săptămâni în stare de izolare, ea şi-a continuat viaţa normală şi a vizitat salonul de frumuseţe în care lucra, atrăgând critici dure pe reţelele de socializare. ''Nu mă preocupă linşajul la care sunt supusă cât timp Ruştu se recuperează'', a comentat Isil.

Soţia lui Rustu a povestit situaţia prin care trece şi a reamintit, că la fel ca în Spania, familia nu îi poate însoţi pe cei bolnavi pe perioada spitalizării: ''Singura mea cerinţă este ca oamenii să fie conştienţi şi respectuoşi. Examinarea mea a fost negativă, la fel ca a copiilor noştri. El stă în spital şi nu ni se permite să-l vedem. Acesta este lucrul cel mai dificil, să nu fim alături de el. Dumnezeu este mare şi Ruştu este pe mâna medicilor turci. Aceste zile vor trece şi ele. Vă rog, nu încetaţi să vă rugaţi pentru el''.

Ruştu, născut în Antalya, va împlini 47 ani pe 30 mai. El a avut o carieră strălucită la echipa naţională la care a strâns 120 selecţii. La nivel de club, el a jucat la echipe precum FC Barcelona (2003-2004), Fenerbahce şi Beşiktaş. Cu echipa naţională, portarul a urcat pe podium la Cupa Mondială din 2002, unde Turcia s-a clasat pe locul 3.

Comentarii

loading...