16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportS-au stabilit moștenitorii marelui fotbalist Maradona

S-au stabilit moștenitorii marelui fotbalist Maradona

Un tribunal argentinian a decis că cei cinci copii recunoscuți de Diego Armando Maradona vor fi singurii moștenitori ai bunurilor acestuia, scrie Ansa.

Astfel, moștenitorii vedetei fotbalului mondial sunt Diego Junior, născut în Italia dintr-o relație cu Cristina Sinagra, Dalma și Giannina, născuți din căsătoria cu Claudia Villafañe, Jana, fiica Valeriei Sabalain și Diego Fernando, fiul de 8 ani născut din relația cu Veronica Ojeda.

Decizia a fost luată de judecătorul din La Plata Luciana Tedesco del Rivero, care a recunoscut și paternitatea lui Maradona asupra fiecăruia dintre copiii născuți din diversele relații.

Cu toate acestea, potrivit ziarului „Dimensione Financiero”, declararea moștenitorilor ar putea fi extinsă în cazul în care cineva se va prezenta ca fiu al lui Maradona și va dovedi acest lucru.

Odată cu decizia justiției, o primă fază a aventurii se încheie și ar putea începe distribuirea bunurilor lui Maradona, cauza unei dispute între copiii săi, dar și cu avocatul Matías Morla care a fost administrator și avocat al fotbalistului.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă