9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSam Querrey și-a aflat pedeapsa pentru încălcarea protocoalelor sanitare

Sam Querrey și-a aflat pedeapsa pentru încălcarea protocoalelor sanitare

Querrey, numărul 53 mondial, nu va plăti amenda dacă timp de şase luni nu va comite o altă încălcare a regulamentelor ATP. Americanul a părăsit Rusia alături de soţia şi fiul lor de nouă luni la bordul unui avion privat, deşi a fost testat pozitiv la noul coronavirus, iar protocoalele sanitare ale ATP impuneau o izolare la hotel până când i se găsea un apartament în oraş.

ATP a concluzionat că atitudinea lui Sam Querrey a fost contrară integrităţii jocului aşa cum este definită în codul său de conduită. Dar s-au luat în considerare conduita sa bună de ani de zile şi un alt factor atenuant, astfel că amenda americanului a fost suspendată cu condiţia să nu comită altă încălcare a protocoalelor de sănătate legate de COVID-19 pe o perioadă probatorie de şase luni.

Tenismanul de 33 ani a fost nevoit să abandoneze turneul de la Sankt Petersburg din cauza testării sale pozitive, dar şi a membrilor familiei la COVID-19 pe 11 octombrie. Tentativele oficialilor de a se interesa de starea lui de sănătate au eşuat, pentru că Querrey nu a deschis uşa camerei de hotel şi a părăsit apoi Rusia cu un avion privat.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă