17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSamatta merge în Premier League. Tanzanianul a semnat cu Aston Villa

Samatta merge în Premier League. Tanzanianul a semnat cu Aston Villa

Samatta, care a fost coleg la Genk cu Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, a semnat un contract pe patru ani şi jumătate şi aşteaptă să primească permisul de muncă şi cartea verde.

Atacantul de 27 de ani a marcat 10 goluri pentru campioana Belgiei în acest sezon în toate competiţiile, inclusiv contra lui Liverpool în Champions League, pe Anfield.

”Sunt foarte mulţumit că am reuşit să îl aducem la club pe Mbwana”, a declarat managerul echipei din Birmingham, Dean Smith.

Antrenorul avea nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, după ce Wesley s-a accidentat la genunchi şi va lipsi restul sezonului.

Transferul lui Samatta nu a fost efectuat în timp pentru ca africanul să poată juca în meciul de marţi cu Watford, un derby al codaşelor.

Villa i-a mai adus în această iarnă pe mijlocaşul Danny Drinkwater de la Chelsea şi pe portarul Pepe Reina de la AC Milan.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă