8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportScandal în tenis, după ce Eugenie Bouchard a fost prezentată drept cea...

Scandal în tenis, după ce Eugenie Bouchard a fost prezentată drept cea mai sexy jucătoare din lume

Turneul WTA de la Bogota este programat, în anul 2018, în perioada 9-15 aprilie.

Eugenie Bouchard, aflată pe locul 114 mondial, a primit un wild card la Bogota, iar conţinutul ştirii oficiale i-a scandalizat pe mulţi. În loc să evidenţieze palmaresul lui “Genie”, aşa cum se procedează de obicei, organizatorii au promovat competiţia vorbind despre felul în care arată canadianca:

“Genie Bouchard e considerată cea mai sexy jucătoare din lume. Ea va fi în Columbia pentru WTA Bogota Cup. Nu rataţi şansa de a întâlni această femei frumoasă! Vă aşteptăm”.

Anunţul postat de contul oficial de Instagram al turneului a fost catalogat drept sexist de cei care au comentat, iar ulterior a fost şters.

Eugenie Bouchard a obţinut numeroase contracte de sponsorizare datorită fizicului ei impecabil, însă organizatorii turneului din Columbia sunt primii care au recurs la un asemenea gen de promovare.

La turneul de la Bogota, desfăşurat pe zgură, Bouchard va concura cu tenismene precum Daria Kasatkina, Magda Linette, Tatiana Maria sau Francesca Schiavone, care este şi deţinătoarea trofeului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă