20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportScenarii pentru CSA Steaua, după ratarea promovării

Scenarii pentru CSA Steaua, după ratarea promovării

Se vorbește despre înlocuirea antrenorului Marius Lăcătuș, care și-a asumat eșecul. Dar, pe lângă aceasta, problemele ar putea fi chiar mai mari pentru Steaua Armatei. Surse din cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN) au declarat, pentru „România liberă”, că este luată în calcul o reducere a finanțării clubului sau chiar ca ministerul de resort să nu mai aloce bani pentru departamentul de fotbal al clubului.

CSA Steaua Bucureşti a ratat, duminică, promovarea în Liga a III-a, pentru a doua oară consecutiv.

Carmen Bucureşti a învins CSA Steaua cu scorul de 1-0, pe stadionul Sportul, din Regie (al cărui proprietar este Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”). În anul 2018, CSA a ratat promovarea din cauza Rapidului. După finalul jocului, câteva zeci de fani ai Stelei au pătruns cu forța pe teren şi au intrat în conflict cu forţele de ordine. Din fericire, nu au existat incidente grave, iar suporterii au fost împinşi înapoi în peluză. Carmen Bucureşti va disputa barajul pentru promovarea în Liga a III-a împotriva câştigătoarei Ligii IV din Călăraşi, Mostiştea Ulmu.

“Eu cred că am reușit să dominăm cât de cât jocul, dar, din păcate, nu ne-am creat faze de a marca. Nu am mai putut întoarce rezultatul, deși cred că am avut situații destul de bune. Suporterii sunt dezamăgiți, e al doilea an la rând… Ei au fost lângă noi, au investit în această echipă. Eu îmi asum această responsabilitate, dar pentru mine este important ca ­această echipă să meargă înainte. Eu cred că suporterii merită acest lucru, dar și clubul. Sunt momente dificile. Nu poți să treci atât de ușor peste ele”,  a declarat Marius Lăcătuș, după meci, la DigiSport.

Fosta glorie a Stelei a fost întrebată despre viitorul său la această echipă. „Nu asta e cel mai important lucru. Pentru mine cel mai important e ca echipa să-și continue mersul. Eu voi fi alături de tot ceea ce înseamnă Steaua, de suporterii Stelei. În momentul în care nu îți îndeplinești obiectivul, principalul vinovat e antrenorul. Nu cred că este momentul acum, după joc, să vorbesc despre cine pleacă sau cine vine“, mai spunea Lăcătuș.

Cu toate că va evolua în continuare doar în Liga a IV-a, CSA Steaua va avea la dispoziție, conform planului anunțat pentru Euro 2020, găzduit de București, o arenă modernă, de aproximativ 30.000 de locuri.   

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă