Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Schiorul Johannes Duerr, suspendat pe viață pentru dopaj

Schiorul Johannes Duerr, suspendat pe viață pentru dopaj

Schiorul de fond austriac Johannes Duerr, care a ajutat autorităţile să distrugă o reţea de dopaj construită de medicul german Mark Schmidt, a fost suspendat pe viaţă de către Agenţia austriacă antidoping.

Rl online 0 comentarii

Dezvăluirile lui Duerr despre dopaj, la o televiziune germană, au condus în februarie la un val de arestări, el însuşi fiind reţinut apoi în Austria. Duerr a fost testat pozitiv la EPO în timpul JO de iarnă din 2014 de la Soci şi suspendat. După ispăşirea sancţiunii, fondistul austriac a continuat practicile de dopaj şi în luna martie 2019 a fost suspendat provizoriu.

Deşi a colaborat cu autorităţile, Duerr, 32 ani, a primit o suspendare pe viaţă din partea Agenţiei austriece antidoping şi conform avocatului său nu va face recurs la această sancţiune.

Comentarii

loading...