15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportScoruri de maidan în Champions League

Scoruri de maidan în Champions League

Scoruri de maidan în Champions League într-una dintre cele mai bogate în goluri etape din competiția regină a fotbalului inter-cluburi din Europa.

În grupa A Bayern Munchen a făcut instrucție pe terenul austriecilor de la RB Salzburg și s-a umpus cu 6 – 2, patru goluri înscrise după pauză. În celălalt meci al grupei Atletico Madrid s-a împiedicat la Moscova cu Lokomotiv, doar 1 – 1.

În grupa B Real Madrid a câștigat pe teren propriu cu emoții, golul victoriei cu 3 – 2 în fața italienilor de la Inter Milano venind cu zece minute înainte de finalul partidei. În aceeași grupă, Borussia Monchengladbach nu a avut milă de Șahtior Donețk și i-a administrat pe terenul acesteia un set alb de tenis, 6 – 0.

Grupa C a programat partidele Manchester City – Olympiacos Pireu, scor 3 – 0, și FC Porto – Olympique Marseille, de asemenea victorie a gazdelor cu 3 – 0.

Ajax Amsterdam a câștigat cu 2 – 1 în deplasare cu Midtjylland iar Liverpool a marcat de cinci ori fără să primească gol pe terenul celor de la Atalanta, ambele partide contând pentru grupa D din Champions League.

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă