Scoruri de maidan în Champions League

Scoruri de maidan în Champions League

Liverpool, Bayern și Borussia Monchengladbach au marcat cel puțin cinci goluri în etapa de marți din Champions League.

Petronel Tudor 0 comentarii

Scoruri de maidan în Champions League într-una dintre cele mai bogate în goluri etape din competiția regină a fotbalului inter-cluburi din Europa.

În grupa A Bayern Munchen a făcut instrucție pe terenul austriecilor de la RB Salzburg și s-a umpus cu 6 – 2, patru goluri înscrise după pauză. În celălalt meci al grupei Atletico Madrid s-a împiedicat la Moscova cu Lokomotiv, doar 1 – 1.

În grupa B Real Madrid a câștigat pe teren propriu cu emoții, golul victoriei cu 3 – 2 în fața italienilor de la Inter Milano venind cu zece minute înainte de finalul partidei. În aceeași grupă, Borussia Monchengladbach nu a avut milă de Șahtior Donețk și i-a administrat pe terenul acesteia un set alb de tenis, 6 – 0.

Grupa C a programat partidele Manchester City – Olympiacos Pireu, scor 3 – 0, și FC Porto – Olympique Marseille, de asemenea victorie a gazdelor cu 3 – 0.

Ajax Amsterdam a câștigat cu 2 – 1 în deplasare cu Midtjylland iar Liverpool a marcat de cinci ori fără să primească gol pe terenul celor de la Atalanta, ambele partide contând pentru grupa D din Champions League.

Comentarii

loading...