16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSecundul de la Anderlecht, concediat din motive financiare

Secundul de la Anderlecht, concediat din motive financiare

Demiterea lui Zetterberg (49 ani) face parte, potrivit unui comunicat al clubului, din strategia pe termen scurt a grupării pentru reducerea pierderilor generate de suspendarea campionatului.

”Fotbalul profesionist, la fel ca majoritatea celorlalte activităţi economice, se confruntă cu o provocare majoră din cauza pandemiei de coronavirus. Acest lucru are un impact financiar major asupra funcţionării clubului”, menţionează conducerea lui Anderlecht.

Meciurile oficiale de fotbal nu vor fi reluate în Belgia mai devreme de 1 mai, a anunţat joia trecută federaţia de profil din această ţară, care a instituit o celulă de criză în contextul pandemiei de coronavirus.

“Între timp, celula de criză studiază de asemenea diferite scenarii referitoare la finalizarea competiţiilor. Urmarea evenimentelor va depinde evident în mare măsură de evoluţia situaţiei referitoare la coronavirus în Belgia”, a indicat federaţia.

FC Bruges se afla pe primul loc în momentul întreruperii campionatului, când mai era o etapă din sezonul regulat. Royal Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, este pe locul 4 în campionat şi calificată în play-off-ul pentru locurile 1-6. Antwerp urmează s-o întâlnească pe FC Bruges în finala Cupei Belgiei, ce era programată iniţial pe 22 martie.

Până la noi ordine, antrenamentele colective pentru toate cluburile din Belgia rămân suspendate până pe 5 aprilie.

Altfel, cluburilor le-a fost acordat amânarea cu trei luni a plăţii cotizaţiilor federale.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă