Semnal pentru Liga 1? Ungaria deschide stadioanele pentru spectatori

Semnal pentru Liga 1? Ungaria deschide stadioanele pentru spectatori

Cluburile de fotbal din Ungaria vor putea găzdui din nou spectatori pe stadioanele lor fără restricţii sanitare legate de coronavirus, a anunţat joi Federaţia maghiară de fotbal (MLSZ).

Rl online 0 comentarii

Campionatul din ţara vecină s-a reluat pe 23 mai, cu porţile închise. Din 28 mai, a fost autorizată primirea publicului pe stadioane, cu respectarea unor reguli sanitare, precum trei scaune goale între spectatori.

Federaţia a anunţat joi că ridică aceste restricţii, după ce Ungaria a înlocuit starea de urgenţă cu urgenţa sanitară.

"Biroul MLSZ a eliminat restricţiile şi măsurile de securitate aplicate la meciuri în ţară pentru a lupta împotriva răspândirii epidemiei", a scris federaţia într-un comunicat. "Începând de acum, cluburile îşi pot deschide tribunele fără restricţii", a adăugat federaţia.

Pe 3 iunie, echipa Honved Budapesta a câştigat Cupa Ungariei, învingând cu scorul de 2-1 formaţia Mezokovesd în finala disputată pe Puskas Arena din Budapesta, în faţa a aproximativ 10.000 de spectatori,

Ungaria, care numără aproape 10 milioane de locuitori, a fost afectată moderat de pandemia de Covid-19 care a provocat aproape 500.000 de decese la nivel mondial. Potrivit ultimelor date oficiale, Ungaria a înregistrat 4.000 de cazuri şi aproximativ 570 de decese.

Comentarii

loading...