10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportSepsi, meci perfect cu antrenor trimis în tribună

Sepsi, meci perfect cu antrenor trimis în tribună

„Lanterna roșie” în campionat a început perfect meciul și în minutul 5 a primit o lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Andrei Cristea. A fost momentul în care Leo Grozavu, tehnicianul gazdelor, a fost eliminat pentru proteste și trimis să vadă meciul de la înălțimea tribunei.

De acolo și-a condus mult mai bine jucătorii și Sepsi a reușit să restabilească egalitatea până la pauză, gol Achahbar în minutul 25. A urmat o repriză secundă perfectă pentru trupa lui Grozavu care s-a distrat cu adversarii și a marcat de patru ori (Fulop, Achahbar, Carnat și Karanovic) fără să primească gol pentru o victorie cu 5 -1 care face din meciul retur doar o deplasare de vacanță.

“Am nişte băieţi admirabili, am obţinut un rezultat fantastic, după o seară magică. Ne dorim foarte mult calificarea în finală şi sperăm ca atunci să avem şi fanii lângă noi.”, nu și-a ascuns satisfacția Leo Grozavu.

„Nu doar scorul, ci şi evoluţia a fost ruşinoasă. Au pretenţii. Săptămâna asta s-a discutat despre salarii, chiar azi au primit nişte bani. Dar nu avem ce face, trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă. Dacă nu batem Chindia, va fi foarte greu. S-au văzut surprize în fotbal, dar nu cred că e cazul. Ce să mai faci la 1-5? Sepsi e solidă, are jucători care ştiu ce vor, vor performanţă.”, a spus cu amărăciune Mircea Rednic, antrenorul ieșenilor.

Astăzi se joacă a doua semifinală a Cupei României, meciul tur dintre Dinamo București și FCSB, ambele echipe având obiectiv câștigarea trofeului pentru a salva un sezon competițional dezamăgitor.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă