13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportSerena Williams și Caroline Wozniacki părăsesc Australian Open

Serena Williams și Caroline Wozniacki părăsesc Australian Open

În schimb, liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, nu a avut probleme în confruntarea cu kazaha Elena Rîbakina (29 WTA) în faţa căreia s-a impus în două seturi, 6-3, 6-2.

Williams (38 ani), de şapte ori câştigătoare a turneului, aflată în căutarea celui de-al 24-lea titlu de Mare Şlem, s-a înclinat cu 6-4, 6-7 (2/7), 7-5 în faţa chinezoaicei, care s-a dovedit o adversară extrem de solidă, după două ore şi 43 de minute. Serena Williams nu mai fusese eliminată aşa de rapid de la Melbourne din 2006, în condiţiile ăn care în 2011 şi 2018 nu a participat.

Într-un alt meci, fostul nr. 1 mondial, Caroline Wozniacki, s-a văzut punând capăt carierei tot după trei seturi, 7-5, 3-6, 7-5, în faţa lui Jabeur, care a avut nevoie de doar două ore şi zece minute pentru a-şi adjudeca partida.

Daneza a anunţat anul trecut, în decembrie, că Australian Open 2020 va fi ultimul turneu al carierei sale. Ea a fost nr. 1 mondial timp de 71 de săptămâni, între octombrie 2010 şi februarie 2018. A cucerit 30 de titluri WTA dintre care unul de Mare Şlem (la Melbourne, în 2018) şi Turneul Campioanelor de la Singapore (2017).

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă