Serie A: "Dubla" lui Ronaldo aduce victoria lui Juventus

Serie A: "Dubla" lui Ronaldo aduce victoria lui Juventus

Cristiano Ronaldo a reuşit o "dublă" pentru Juventus Torino în partida câştigată de echipa sa cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Udinese, duminică seara, în cadrul etapei a 16-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Rl online 0 comentarii

Ronaldo a marcat primele două goluri ale torinezilor, în minutele 9 şi 37, înainte ca fundaşul Leonardo Bonucci să mărească avantajul gazdelor, în finalul primei reprize (45), Oaspeţii au înscris golul de onoare în finalul meciului, prin Ignacio Pussetto (90).

Ronaldo a devenit astfel, cu 11 goluri în 19 partide în acest sezon de Serie A, singurul fotbalist din cele mai importante cinci campionate europene care a reuşit să marcheze peste 10 goluri în fiecare din ultimele 15 sezoane.

În urma acestui succes, Juve a preluat conducerea în clasament, depăşind-o cu un punct pe rivala Inter Milano, ţinută în şah pe terenul echipei Fiorentina (1-1). Inter a deschis scorul în debutul întâlnirii de la Florenţa, prin Borja Valero (8), însă gazdele au egalat în prelungirile reprizei secunde, prin Dusan Vlahovic (90+2).

Într-un alt meci, AC Milan, care venea după două victorii consecutive în Serie A, a fost ţinută în şah pe San Siro de Sassuolo (0-0). Echipa fundaşului român Vlad Chiricheş a stricat astfel sărbătoarea clubului milanez, care aniversează în aceste zile 120 de ani de existenţă.

Comentarii

loading...