22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportSerie A: Franck Ribery, suspendat, după ce a împins un arbitru

Serie A: Franck Ribery, suspendat, după ce a împins un arbitru

Ribery a fost eliminat după fluierul final, pentru comportamentul său. El s-a apropiat “într-o manieră ameninţătoare” de arbitrul asistent şi a proferat “cuvinte lipsite de respect” la adresa acestuia, înainte de a-l împinge, au precizat jucătorii Federaţiei italiene de fotbal în decizia lor.

Sancţiunea dictată împotriva fostului internaţional francez este însoţită de o amendă în valoare de 20.000 de euro.

Înlocuit în minutul 74, Ribery şi-a îndreptat furia împotriva antrenorului Vincenzo Montella, iar imaginile televizate l-au înfăţişat în mai multe rânduri protestând la adresa tehnicianului de pe banca de rezerve.

Dar furia nu i-a trecut la finalul meciului, francezul putând fi văzut în alte imagini cum l-a împins de două ori pe unul dintre arbitrii asistenţi în drumul spre vestiare.

Site-ul Ligii italiene de fotbal a confirmat că francezul a primit un cartonaş roşu pentru gestul său.

Acest incident s-a produs după ce Ribery a reuşit un remarcabil foarte bun de sezon alături de Fiorentina, atacantul francez fiind foarte apreciat de către suporteri şi media din Italia.

Franck Ribery şi-a cerut scuze, într-o postare pe contul său de Twitter, pentru incidentul de la finalul meciului cu Lazio. ”Am fost foarte nervos şi dezamăgit la finalul meciului şi sper să fiu înţeles în ceea ce priveşte starea în care mă aflam atunci”, a scris francezul, care şi-a cerut scuze, de asemenea, coechipierilor săi şi antrenorului Vincenzo Montella.

Cele mai citite

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă