15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSevilla, interesată de Hagi jr

Sevilla, interesată de Hagi jr

Hagi jr este urmărit de mai mult timp de clubul andaluz, iar interesul a crescut în ultima vreme, având în vedere neînţelegerile dintre jucător şi clubul belgian, evidenţiate de publicaţia belgiană La Meuse, precum şi vârsta mijlocaşului ofensiv (21 ani).

Potrivit cotidianului sportiv AS, legătura dintre Sevilla şi numele lui Ianis Hagi s-a făcut şi vara trecută, iar tatăl fotbalistului, Gheorghe Hagi, fost jucător la Real Madrid şi FC Barcelona, a fost de părere că Sevilla ar fi o oportunitate pentru fiul său.

Publicaţia remarcă şi saltul calitativ al lui Ianis Hagi din ultimii ani, de la echipele naţionale de juniori la prima reprezentativă, jocul său bun cu ambele picioare, viziunea de joc care fac din el un candidat pentru liga spaniolă.

În acest sezon, Ianis Hagi a avut dificultăţi în a se adapta la Genk, iar în ianuarie a fost cedat la Rangers, unde a primit mai multă încredere şi evoluţiile sale au fost pe un trend ascendent.

Dacă la Sevilla, fosta adversară a echipei CFR Cluj în şaisprezecimile de finală ale Europa League, cuvântul de ordine în acest moment incert este prudenţa, numele lui Ianis Hagi poate rămâne totuşi pe masa clubului andaluz pentru vara viitoare.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...
Ultima oră
Pe aceeași temă