Simona Halep: Femeile trebuie să creadă că pot face orice

Simona Halep: Femeile trebuie să creadă că pot face orice

Simona Halep, locul 2 mondial, a transmis un mesaj pentru femeile din întreaga lume, după victoria cu Barbora Strycova, din turul doi de la Indian Wells: "Trebuie să credeţi că puteţi reuşi să faceţi orice".

Cristian Hagi 0 comentarii

„Este o mare zi. Pentru noi este o zi mare.Toată femeile sărbătoresc. Am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e important. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp. Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea: Dacă niciodată nu renunţi, atunci poţi reuşi orice", a declarat Halep la Indian Wells.
Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.
În turul al treilea, Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări.
Kozlova a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, după un meci de o oră şi 45 de minute.
Halep va evolua în premieră în circuitul WTA cu ucraineanca de 25 de ani.

Comentarii

loading...