15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportSimona Halep, interviu în exclusivitate la Digi Sport înainte de Miami Open

Simona Halep, interviu în exclusivitate la Digi Sport înainte de Miami Open

După o pauză de cinci săptămâni, jucătoarea vorbește despre următoarele competiții în interviul acordat în exclusivitate emisiunii de la Digi Sport. Din cauza unei accidentări la spate, numărul 3 WTA a ratat turneele de la Doha și Dubai, dar acum e gata să revină pe teren, începând chiar cu Miami Open, competiție transmisă în direct, la Digi Sport, din 23 martie.

„Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum, din nou, o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren. Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun’, a spus Simona Halep.

 

Ocupanta locului 3 în lume explică și de ce a ales acum să evolueze în Statele Unite, în condițiile în care în vara trecută a refuzat să meargă la turneul de Grand Slam de la New York: „La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și luat virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august, când s-a jucat US Open.” 

Simona mai vorbește și despre șansele Serenei Williams de a câștiga încă un titlu de Grand Slam, dar și despre atuurile adversarelor din topul WTA. Deși s-a vehiculat că s-ar putea retrage, Halep risipește zvonurile și spune că mai are de gând să joace cel puțin încă trei ani și jumătate. „Planul meu e să joc la Olimpiada din 2024. Eu sper să fiu fizic foarte bine și să am o șansă în plus să câștig pentru țară ceva’, a adăugat sportiva.

În afara participării la Miami, turneu care poate fi urmărit în direct, la Digi Sport, Simona Halep le-a pregătit încă o surpriză plăcută fanilor din România. Puteți afla despre ce este vorba, în exclusivitate, în emisiunea „Așii Tenisului”, miercuri, de la ora 20:30, în direct, pe Digi Sport 1. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă