Simona Halep nu mai joacă la Palermo din cauza restricțiilor legate de pandemia din România

Simona Halep nu mai joacă la Palermo din cauza restricțiilor legate de pandemia din România

Simona Halep a renunțat să participe la turneul de tenis de la Palermo, din cauza restricțiilor impuse de pandemia din România.

Mihai Diac 0 comentarii

Organizatorii turneului "Palermo Ladies Open" au anunțat că românca Simona Halep a renunțat să participe la această competiție din Italia, din cauza restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus din România.

“Simona Halep a decis să nu joace la Palermo. Ne-a fost comunicat de managerul ei, Virginia Ruzici, care ne-a explicat că decizia a fost luată în urma prevederilor anti-Covid pe care Ministerul Sănătății din Italia le-a impus persoanelor care vin din România sau Bulgaria. I-am trimis Simonei Halep un comunicat în care i-am explicat că poate veni la turneu în ciuda acestor restricții, dar staff-ul ei ne-a comunicat ultima decizie, aceea că s-a retras de la turneu, respingând eforturile noastre. Suntem profund dezamăgiți!”, au anunțat organizatorii turneului "Palermo Ladies Open".

Anunțul organizatorilor turneului a fost urmat de un anunț postat, pe Internet, duminică la amiază, chiar de Simona Halep.

Comentarii

loading...