13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Madrid

Simona Halep a reușit să se califice pe 2 mai în optimile de finală ale turneului de la Madrid. Tenismena a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng, locul 57 WTA, cu 6-0, 6-4.

Primul set al confruntării cu Zheng a fost, conform Agerpres, fără istoric (6-0), la fel ca la partida din turul anterior, cu Sara Sorribes Tormo.

În al doilea set Simona a condus și a reușut după o oră și 19 minute să învingă. 

În turul următor, Halep va juca cu învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens (cap de serie numărul 13) şi kazaha Elena Rîbakina.

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017. Însă a mai jucat în alte două finale, una pierdută în 2014 în faţa rusoaicei Maria Şarapova şi alta în 2019 ,unde a pierdut în faţa olandezei Kiki Bertens.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Forțele ruse ar putea ataca infrastructura de transport a Ucrainei

Forțele ruse își pot schimba atenția în săptămânile următoare către infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...
Ultima oră
Pe aceeași temă