15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep s-a vaccinat anti - Covid la București

Simona Halep s-a vaccinat anti – Covid la București

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a vaccinat anti – Covid, în dimineața zilei de miercuri, 24 februarie 2021, la Institutul “Cantacuzino” din București.

Aceasta a fost prima doză de vaccin anti – Covid pentru Simona Halep. Ea a precizat că s-a imunizat cu produsul Pfizer / BioNtech.

La ieșirea de la Institutul “Cantacuzino”, răspunzând la întrebările jurnaliștilor, Simona Halep a precizat că ea a acceptat să se vaccineze întrucât “este pentru binele tuturor”.

La momentul în care s-a vaccinat, la Institutul Cantacuzino din București a fost prezent și colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti – Covid. Acesta a precizat ulterior că a avut și o scurtă convorbire cu Simona Halep, în care a ținut să-i mulțumească pentru faptul că încurajează românii să se imunizeze anti – Covid.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă