20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportSimona Halep va juca împotriva Kristinei Pliskova la Indian Wells

Simona Halep va juca împotriva Kristinei Pliskova la Indian Wells

Sportiva din Constanţa, care intră direct în turul doi al competiţiei, o va înfrunta pentru un loc în următorul tur pe cehoaica Kristina Pliskova (25 de ani, 77 WTA), informează, joi, Mediafax.

Sora Karolinei Pliskova a învins-o, miercuri noapte, pe Ying-Ying Duan (China, 28 de ani, locul 95 WTA), scor 6-4, 7-6(5), după o oră şi jumătate de joc şi va întâlni liderul mondial în faza următoare. Pe lângă Simona Halep, o altă româncă s-a calificat deja în turul secund la Indian Wells. Este vorba despre Irina Begu (26 de ani, 36 WTA).

Halep şi Kristina Pliskova s-au mai întâlnit până acum o singură dată în meci direct. În 2017, la Madrid, când Simona a învins-o cu scorul de 6-1, 6-2. Atunci, liderul mondial avea să câştige competiţia din capitala Spaniei.

Celelalte 3 jucătoare din România aflate pe tabloul principal joacă joi în primul tur: Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au meci direct, iar Mihaela Buzărnescu o întâlneşte pe Jennifer Brady (SUA, 22 ani, locul 86 WTA). Turneul de la Indian Wells se desfăşoară în perioada 7-18 martie.

Turneul de la Indian Wells este dotat cu premii în valoare totală de 7.972.535 de dolari.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă