19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportSimona Halep va rămâne lider mondial cel puțin până la turneul de...

Simona Halep va rămâne lider mondial cel puțin până la turneul de la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste uriașă! Cea mai periculoasă adversară a ei, Caroline Wozniacki, a fost eliminată de la Miami, iar Simona rămâne lider mondial cel puțin până la turneul de la Roland Garros.

Daneza a fost eliminată la finalul unui meci incredibil de Monica Puig, campioană olimpică și ocupanta locului 82 WTA. Scorul final a fost 0-6, 6-4, 6-4 în favoarea jucătoarei din Puerto Rico, după o oră şi 58 de minute. Wozniacki a câştigat primul set cu 6-0 în doar 27 de minute. Daneza s-a prăbuşit pur şi simplu şi a pierdut partida din turul secund. 

Pentru Wozniacki, eliminarea este o adevarată problemă, în condiţiile în care avea de apărat nu mai puţin de 650 de puncte, după ce anul trecut a ajuns în finala de la Miami unde a fost învinsă de Johanna

În acest moment, diferenţa dintre Halep şi Wozniacki în ierarhia mondială este de aproape 1.350 de puncte, dar românca se află încă în competiţie. Aşadar, Simona Halep va sta confortabil în fotoliul de lider mondial până la Roland Garros, acolo unde are de apărat nu mai puţin de 1300 de puncte, fiind anul trecut eliminată în ultimul act de către Jelena Ostapenko.

O altă jucătoare favorită, rusoiaca Daria Kasatkina, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 19, finalista de la Indian Wells, a fost învinsă, cu 3-6, 6-2, 6-2, de americanca Sofia Kenin, locul 94 WTA, venită din califcări, după un meci de o oră şi 48 de minute. Astfel, jucătoarele care şi-au disputat titlul la Indian Wells, Kasatkina şi câştigătoarea Naomi Osaka, au ieşit la Miami în manşa a doua.

Şi jucătoarea franceză Kristina Maldenovic, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 15, a pierdut în turul al doilea, scor 6-3, 4-6, 2-6, în faţa croatei Petra Martici, locul 40 WTA, după două ore şi 11 minute de joc.

Jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, letona Anett Kontaveit, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 28, rusoaica Elena Vesnina, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 24, şi chinezoaica Shuai Zhang, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 31, au părăsit şi ele Miami Open după primul meci jucat, în turul al doilea.

Simona Halep va evolua, sâmbătă, după ora 19.00, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi capd e serie numărul 30, în manşa a treia a competiţiei.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă