11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportSimone Biles revine la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru a concura...

Simone Biles revine la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru a concura la bârnă

De șase ori medaliată olimpică, Simone nu a mai concurat de când s-a retras din finala echipei din 27 iulie pentru a se concentra asupra sănătății sale mentale și fizice.

 

De atunci, Biles se antrenează cu speranța de a reveni în competiție. Într-o serie de Instagram Stories Friday, Biles a explicat că a experimentat anterior „twisties”, care de obicei durează aproximativ două săptămâni pentru recuperare.

Similar cu așa-numitele „yips” din alte sporturi, twisties reprezintă un moment în care, brusc, creierul și corpul unui atlet își pierd conexiunea, iar memoria musculară eșuează.

 

Biles s-a calificat la fiecare eveniment feminin de gimnastică de la Tokyo, dar va concura doar în două: finala de gimnastică ritmică și acum cea de la bârne. Biles este de trei ori medaliată cu aur al Campionatului Mondial și a câștigat bronz la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

 

Finala de la bârnă va avea loc pe 3 august.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tinerii nu mai aleg armata. Perioada de înscriere a fost prelungită anul acesta cu două săptămâni în colegiile militare

Colegiile militare din țară duc lipsă de "viitor". Mai exact, se pare că majoritatea tinerilor nu-și mai doresc să îmbrace uniforma militară. În ultimii...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...
Ultima oră
Pe aceeași temă