Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Situație delicată la AS Roma. Clubul capitolin, dator cu 278 de milioane de euro

Situație delicată la AS Roma. Clubul capitolin, dator cu 278 de milioane de euro

Clubul italian de fotbal AS Roma a anunţat că a înregistrat datorii de 278,5 milioane euro în primul trimestru din 2020, care îl plasează într-o situaţie financiară complicată, putând fi nevoit să facă sacrificii pentru a-şi reechilibra conturile.

Rl online 0 comentarii

Situaţia financiară prezentată de clubul din capitala Italiei complică notabil proiectele conducerii sportive, care întâmpină dificultăţi să transfere definitiv jucători precum englezul Chris Smalling, unul din jucătorii împrumutaţi care au dat randament în acest sezon, sau să-i păstreze pe alţii, precum mijlocaşul italian Nicolo Zaniolo.

AS Roma, club cotat la Bursa din Milano, este obligat să-şi prezinte oficial datele economice, publicând recent un comunicat care arată o creştere spectaculoasă a pierderilor.

"Datoriile financiare nete până la 31 martie 2020 sunt de 278,5 milioane euro, în creştere cu 57,9 milioane euro comparativ cu data de 30 iunie 2019 şi cu 14,1 milioane euro comparativ cu 31 decembrie 2019", a transmis Roma într-un comunicat oficial.

Există mai mulţi factori care au contribuit la acest bilanţ negativ, iar pandemia de coronavirus a avut un impact devastator asupra fotbalului italian, întrerupt din 9 martie şi fără o dată certă pentru reluare.

Comentarii

loading...