12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportȘOC la Bergamo! Atalanta, învinsă de "lanterna roșie"

ȘOC la Bergamo! Atalanta, învinsă de “lanterna roșie”

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Josip Ilicic, însă SPAL a întors rezultatul în repriza secundă, graţie reuşitelor lui Andrea Petagna (54) şi Mattia Valoti (60).

În urma acestui eşec, Atalanta rămâne pe poziţia a cincea în Serie A, la trei puncte de AS Roma, ocupanta locului al patrulea, ultimul care asigură participarea la Champions League în sezonul viitor.

După eliminarea echipei sale din Cupa Italiei, miercuri în faţa formaţiei Fiorentina, antrenorul grupării din Bergamo, Gian Piero Gasperini, a recunoscut că unii dintre elevii săi acuză oboseala acumulată în prima parte a sezonului, în condiţiile în care au avut de luptat pe trei fronturi: campionat, cupă şi Liga Campionilor.

SPAL Ferrara, care ocupa ultima poziţie în clasament (20) înaintea meciului cu Atalanta, a urcat pe locul 18 în urma acestui succes.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă