22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecial"Antrenorul lui Hajduk a spus acelasi lucru si i-am luat beregata!"

“Antrenorul lui Hajduk a spus acelasi lucru si i-am luat beregata!”

Un scandal neasteptat a izbucnit ieri la Dublin cu cateva ore inaintea inceperii partidei Shelbourne-Steaua contand pentru al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Totul pare sa fi pornit de la unele declaratii ale antrenorului stelist Oleg Protasov, care a spus ca gazdele nu au aparare si ca formatia sa este mare favorita la calificare. Irlandezii nu s-au dezmintit si, peste numai cateva minute, au dat o replica belicoasa, atacandu-l pe tehnicianul ucrainean al Stelei.

“Glentoran a fost incapabila sa se opuna”

Declaratiile lui Oleg Protasov au aparut ieri dimineata in presa irlandeza, cotidianul “Irish Examiner” gazduindu-le pe larg. “Am vazut pe casete o echipa Shelbourne care doar ataca in fata unei formatii, Glentoran, incapabila sa se opuna (n.r. – e vorba de meciul retur dintre cele doua formatii, din primul tur preliminar al Ligii, cand Shelbourne a castigat cu 4-1). Vom testa defensiva adversa si apoi vom vedea ce este in stare sa faca. Shelbourne are o linie de atac foarte buna, imi plac cei doi atacanti, dar n-am vazut apararea, nu stiu nimic despre aparare”, a spus antrenorul FC Steaua.
Protasov era de parere ca Steaua nu trebuie sa primeasca gol la Dublin, iar daca este posibil sa marcheze. “In deplasare este important sa nu pierdem sau sa nu primim prea multe goluri si sa marcam daca avem ocazia. Terenul nostru este mai mare, dar asa cum noi vom juca pe gazonul din Dublin si Shelbourne va fi nevoita sa joace la noi”, a comentat tehnicianul ucrainean.

Un 2-0 cu Hajduk ce nu se uita

Cel care i-a dat ieri replica lui Protasov a fost chiar capitanul formatiei irlandeze, Owen Heary, care a spus ca ucraineanul a dat dovada de lipsa de respect vorbind cu superioritate inaintea meciului de la Dublin. “Am inteles ca Protasov a spus ca Steaua este favorita si are 90 la suta sanse de calificare in turul urmator. Anul trecut, antrenorul echipei Hajduk Split a spus exact acelasi lucru si i-am luat beregata. Este un lucru prostesc sa spui asa ceva”, a spus Heary, care aminteste astfel de cea mai mare performanta din istoria clubului, eliminarea formatiei croate dupa 2-3 in deplasare si 2-0 la Dublin, pe terenul pe care a avut loc meciul de aseara.
Heary spune ca lipsa de soliditate a defensivei a dat de gandit tuturor, dar ca un meci cu Steaua scoate din jucatori tot ce au mai bun. “In ultimele sase meciuri doar intr-unul nu am primit gol si este un pic ingrijorator, dar sunt convins ca ne putem descurca in aceasta partida. Avem fundasi destul de buni, stim cum sa jucam. Trebuie sa ne concentram la fel timp de 90 de minute, nu doar 45 sau 60. Este posibil sa ne fi lipsit concentrarea in anumite momente, dar cred ca nu se va mai intampla si acum”, a comentat Heary.
Disputa a fost transata, probabil, aseara, atunci cand s-a vazut cine a avut dreptate. Oricum, mai e de jucat un meci, la Bucuresti, asa ca vor mai urma destule astfel de dispute verbale intre cele doua tabere, miza fiind ramanerea in cupele europene.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă