13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial"Protasov? Pare baiat de treaba!"

“Protasov? Pare baiat de treaba!”

Steaua a efectuat ieri dimineata vizita medicala si, de azi, va intra “in plin” in perioada de pregatire sub bagheta noului antrenor, Oleg Protasov. Patru fotbalisti nu au fost prezenti ieri la medic: Mirel Radoi, aflat in recuperare dupa o accidentare la genunchiul stang, Florentin Dumitru, operat la genunchi, Tiberiu Curt si Daniel Oprita, ultimii doi revenind dupa perioade lungi de indisponibilitate. In rest, toti sunt in regula.

Pareri despre noul tehnician si echipa nationala

Asa cum era si normal, jucatorii si-au spus ieri primele impresii despre noul antrenor, Oleg Protasov, care a condus luni seara prima sedinta de pregatire a noilor sai elevi.
Sorin Paraschiv nu stie inca ce formula de adresare va avea fata de ucrainean: “La intalnirea cu noi din vestiar, a incercat sa ne cunoasca si ne-a spus niste reguli, insa ele vor ramane intre noi. Inca nu ne-a comunicat cum sa ne adresam: Oleg, Mister… Deocamdata nu ne-am cumparat dictionare, vorbeste in greaca si e cam greu. Sper ca sezonul care vine sa fie cel putin la fel de bun precum cel care s-a incheiat”, a spus Paraschiv. In ceea ce priveste prezenta noastra la echipa nationala, ramane de vazut. Deocamdata n-am fost convocat, vom vedea atunci. Fiecare va fi liber sa aleaga, nu cred ca i se va impune vreunui jucator ce sa faca. Toata lumea vrea la echipa nationala”, a subliniat Paraschiv.
Fundasul Sorin Ghionea crede ca Oleg Protasov trebuie sa demonstreze ca este si un antrenor mare, nu numai un fost mare jucator. “A fost o perioada grea atunci cand unii antrenori au refuzat Steaua. O echipa de talia Stelei sa caute antrenor… Este greu de inteles acest lucru, dar totul s-a rezolvat in mod favorabil”, a spus Ghionea. “Daca voi merge in continuare la echipa nationala? Normal, fiecare roman iubeste Romania. O sa discutam si vom vedea. Oricum, nu mi se pare deloc o situatie delicata”, a adaugat Ghionea.

Nu vor sa invete ruseste

George Ogararu e de parere ca noul antrenor al echipei “pare baiat de treaba. La antrenament am comunicat cu el prin intermediul secundului Stefan Stoica. Poate va invata el romana, nu noi rusa. Primul lucru pe care ni l-a spus a fost sa fim prieteni, poate nu in afara gazonului, dar macar pe teren”, a precizat Ogararu.
Fundasul dreapta al FC Steaua a mentionat ca “decizia privind prezenta la echipa nationala apartine fiecaruia, nu este o hotarare in grup. Intai sa fiu convocat, apoi voi vedea”, a comentat fundasul stelist.
Victoras Iacob a declarat, dupa primul antrenament efectuat cu noua sa formatie, ca se simte bine in Ghencea. “Protasov ne-a transmis ca trebuie sa castigam tot si sa ajungem in grupele Ligii Campionilor. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea asta, este ceva nou pentru mine. Daca este nevoie, ne luam si dictionare pentru a comunica cu antrenorul, nu-i nici o problema. Antrenorii straini au alta mentalitate”, a spus Iacob, deocamdata singura “noutate” a lotului campioanei.

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...
Ultima oră
Pe aceeași temă