Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

13 federatii, taiate de la buget

Presedintele ANS, Florian Gheorghe, a declarat ieri ca 13 federatii sportive - aeronautica, badminton, dans sportiv, ecvestra, fotbal, fotbal-tenis, go, golf, hochei pe iarba, oina, table, yachting si billiard - nu vor primi bani de la buget, dar ...

Rl online 0 comentarii

Presedintele ANS, Florian Gheorghe, a declarat ieri ca 13 federatii sportive - aeronautica, badminton, dans sportiv, ecvestra, fotbal, fotbal-tenis, go, golf, hochei pe iarba, oina, table, yachting si billiard - nu vor primi bani de la buget, dar ca majoritatea federatiilor care si-au atins obiectivele pe anul trecut vor primi sume similare cu cele din 2005, din totalul de 46.994 milioane RON. "Au scapat ca prin urechile acului federatia de hochei pe gheata si cea de sah, prima pentru ca a avut o datorie de 83.700 de lei noi, pe care a achitat-o in ultimul moment, iar cea de-a doua pentru ca a intrat in legalitate, dupa alegerile de saptamana trecuta", a precizat Florian Gheorghe. Conform propunerilor facute de ANS, cel mai mare buget pe anul 2006 il va primi Federatia Romana de Atletism, adica 4,3 milioane lei noi, in topul bugetelor aflandu-se si FR de Canotaj, cu 3,87 milioane RON, cea de handbal, cu 2,8 milioane RON (fata de 2 milioane RON in 2005), gimnastica, cu 2,72 milioane RON, box, cu 2,1 milioane RON, si rugby, cu 2 milioane RON. Printre federatiile sanctionate ca nu si-au indeplinit obiectivele pe 2005 se numara cea de natatie, care a primit doar 1,745 milioane RON, fata de 1,95 milioane RON in 2005. Presedintele ANS a mai precizat ca federatiile sporturilor de iarna care nu participa la JO de la Torino vor avea aceleasi bugete ca in 2005. Bugetul total acordat ANS de catre Parlamentul Romaniei pe 2006 este de 158.256 milioane RON, fata de 172.999 milioane RON in anul 2005.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...