6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAntrenament cu public

Antrenament cu public

Rapid va disputa in aceasta seara, de la ora 20,15, meciul retur din cadrul primului tur preliminar al Cupei UEFA la fotbal in compania celor de la Sant Julia (Andorra), dar jocul se anunta a fi doar un antrenament cu public inaintea dificilului sezon care va incepe peste numai cateva zile. In mansa tur, disputata la Andorra la Vela, giulestenii au castigat cu 5-0, asa ca nu se mai pune problema formatiei care va intra in ultimul tur preliminar al competitiei.

Lot complet, dar cu… opt indisponibili

Lotul Rapidului este complet, toti cei 27 de jucatori aflandu-se la antrenamente. Cinci dintre ei insa nu vor juca in aceasta seara pentru ca Razvan Lucescu nu vrea sa ii forteze dupa accidentarile pe care le-au avut – Coman, Vali Negru, Nae Constantin, Daniel Niculae si Burdujan -, in timp ce alti trei nu au deocamdata drept de joc in cupele europene pentru ca nu au fost trecuti din timp pe foaia oficiala trimisa la UEFA, transferurile lor fiind perfectate dupa incheierea perioadei aferente jocurilor din primul tur preliminar – Romeo Stancu, Emil Dica si Mara. Din fericire pentru tehnicianul rapidist, a revenit armeanul Artiom Karamyan, care s-a refacut la clinica din Bologna si acum se pregateste normal.

Probleme cu atacul

Desi pleaca de la un 5-0 sec inregistrat in tur, nu se poate spune ca Razvan Lucescu e relaxat. Si asta pentru ca tehnicianul are probleme in alcatuirea echipei, mai ales in ofensiva, acolo unde absentele lui Burdujan, Mara si Niculae vor fi cu greu suplinite, probabil printr-o improvizatie. In poarta va fi cu siguranta Dolha, cel care pare a-si fi revenit dupa perioada mai proasta pe care a traversat-o, pe linia de aparare sunt Marius Constantin, Maftei si Flavius Moldovan, la mijloc Badoi, Maldarasanu, Grigore si Ionut Stancu, iar in atac Buga, Vasilache si, probabil, Ilyess, care va fi reprofilat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă