5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBesiktas-Dinamo in primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Besiktas-Dinamo in primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, va intalni, in primul tur preliminar al Ligii Campionilor, formatia turca Besiktas Istanbul, s-a stabilit, marti, in urma tragerii la sorti efectuate la sediul EHF de la Viena. Prima partida va avea loc in Turcia, pe 3 sau 4 septembrie, returul fiind programat o saptamana mai tarziu.
Campioana Romaniei la handbal feminin, CS Silcotub Zalau, va intalni in primul tur preliminar al Ligii Campionilor formatia elvetiana TSV St. Otmar St. Gallen. Prima partida, din sistemul tur-retur, se va disputa la Zalau, tot in 3/4 septembrie, iar returul peste o saptamana, in Elvetia.
Tot marti s-au tras la sorti meciurile din turul doi al Cupei Cupelor la feminin. Rapid Bucuresti va juca pe teren propriu prima partida cu formatia CS Baracuda Handball, din Republica Moldova. Meciurile sunt programate pe 1/2 octombrie si 8/9 octombrie.
Pe langa formatiile care si-au aflat ieri adversarul, alte sase echipe romanesti vor mai juca in cupele europene. Astfel, HCM Constanta (Cupa Cupelor), Minaur Baia Mare (Cupa EHF) si Steaua Bucuresti (Challange Cup) la masculin, respectiv Oltchim Rm. Valcea (Cupa EHF), Tomis Constanta si Rulmentul Brasov (Challange Cup) la feminin sunt deja calificate pentru fazele superioare si isi vor afla adversarele mai tarziu.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă