10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCodrea: "Vreau sa joc constant pentru a putea reveni in nationala"

Codrea: “Vreau sa joc constant pentru a putea reveni in nationala”

Mijlocasul Paul Codrea doreste sa joace constant la formatia sa de club, US Palermo, pentru a putea reveni in echipa nationala a Romaniei, informeaza site-ul calciomercato.com. “La finalul sezonului imi voi face toate calculele si voi avea o discutie cu diriguitorii clubului. Am 24 de ani si imi doresc sa joc constant la Palermo pentru a putea reveni in circuitul echipei nationale. De cand antrenor este Giuseppe Papadopulo am evoluat foarte putin si rareori acolo unde ma simt cel mai bine”, a spus jucatorul roman.
Codrea a precizat ca nu se pune problema sa nu poata evolua alaturi de Eugenio Corini, capitanul sicilienilor. “Totul a fost bine in meciul cu Roma din Cupa Italiei, desi nu am jucat pe postul meu obisnuit. Am dovedit ca pot evolua alaturi de Corini, chiar daca avem caracteristici asemanatoare. Sper ca l-am convins pe antrenor sa ma titularizeze in urmatorul meci, cel cu Treviso”, a adaugat Codrea.
Mijlocasul roman a intrat pe teren in minutul 24, in locul lui Fabio Grosso, in prima mansa a semifinalelor Cupei Italiei, castigata de Palermo, cu scorul de 2-1, in fata Romei, si a fost laudat de antrenorul Papadopulo.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă