Cutremur în lumea tenisului. Marele campion Novak Djokovic este acuzat de dopaj

O fostă jucătoare de tenis din Canada, Helene Pelletier, sugerează că faimosul sportiv sârb Novak Djokovic ar fi acuzat de dopaj.

Mihai Diac 0 comentarii

O fostă jucătoare de tenis din Canada, Helene Pelletier, sugerează că faimosul sportiv sârb Novak Djokovic ar fi acuzat de dopaj, informează miercuri Mediafax.

Novak Djokovic, locul 5 ATP, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nu va mai evolua în acest sezon din cauza unor probleme medicale, dar Helene Pelletier (58 de ani, fostă nr. 405 WTA la dublu), vine cu o altă versiune, relatată de presa din Canada.

Pelletier comunică subtil faptul că tenismenul sârb ar fi fost depistat pozitiv şi că oficialii ATP şi WADA ar ascunde informaţiile.

"Spun doar ce se aude prin culise. Cei din tenis nu cred că braţul său are probleme. Desigur, e o boală cronică, una care îl face să sufere, dar sunt şi oameni care susţin că ar putea fi vorba de dopaj. Nu e confirmată informaţia, însă se pare că se doreşte protejarea lui, la fel cum în trecut s-a întâmplat cu Andre Agassi sau Martina Navratilova", a declarat Helene Pelletier pentru presa din Montreal.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...