13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDupa Cluj, Petrosani si Sibiu, a aparut si Resita

Dupa Cluj, Petrosani si Sibiu, a aparut si Resita

Dorinel Munteanu este in acest moment cel mai cautat antrenor-jucator din Divizia A. Plecat de la Steaua, internationalul de 37 de ani a anuntat ca vrea sa isi inceapa cariera de tehnician, dar ca ar dori sa si joace inca un sezon.
Iar ofertele au inceput sa apara. Din cate se pare, cea mai serioasa vine de la CFR Cluj, acolo unde Aurel Sunda ar urma sa fie numit director tehnic, iar Dorinel Munteanu antrenor principal si jucator. Din cate se pare, e numai o chestiune de zile, formatia clujeana fiind plecata din tara pentru a sustine mansa retur, in Lituania, din Cupa UEFA-Intertoto.
Jiul Petrosani, FC Sibiu si, recent, FCM Resita s-au inscris si ele la cuvant. Presedintele clubului Universitatea Resita, Iosif Rites, a declarat ca Dorinel Munteanu a fost contactat si i s-a propus sa evolueze la viitoarea formatie FCM Resita, care va juca in Divizia B, cu un salariu de 50.000 de euro pe an. Oferta a fost facuta de presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, si de primarul orasului Resita, Liviu Spataru.
Divizionara C Universitatea Resita a cumparat locul in Divizia B al echipei Tricotaje Ineu, viitoarea echipa urmand sa se numeasca FCM Resita, fiind condusa de Victor Rosca. Obiectivul este promovarea in Divizia A, pentru indeplinirea acestuia urmand sa fie asigurat un buget de 17 miliarde de lei de catre o societate pe actiuni in care vor fi implicati, alaturi de agenti economici din Caras-Severin, Consiliul Judetean si Consiliul Local Resita.
Dorinel Munteanu s-a nascut in Caras-Severin, la Gradinari. El a jucat in sezonul 1987-1988 la CSM Resita, echipa al carei palmares urmeaza a fi preluat de viitoarea FCM Resita.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă